Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno Warz przez paysafecard

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Był już taki temat ale chciałbym się dowiedzieć więcej .

Więc na głównej stronie the warz jest gra za 14.99 $ i ładnie wychodzi na paysafecard bo 3.20 x 15% = 47 zl .

niewiem dokładnie która zakladka na stronie jest od płatności paysafecard i jak to przebiega .

Kupuję karte za 50 zl - wprowadzam kod na stronie + mój mail i otrzymuję wszystkie potrzebne dane na maila ?

Jeśli mam te 50 zl na karcie to poprostu mi przeliczy wszystko na dolary ? rozumiem że z walutą nie ma żadnych problemów ?

Jeśli ktoś zamawiał już albo wie jak to przebiega to niech napisze bo poprostu nie chce się przejechać ani nic , pewniaj i tyle

Opublikowano

Ktoś wam każe się wypowiadać na ten temat jak nic do niego nie wnosicie?

Kolego od klocków, na huj siedzisz na tym forum jeżeli jesteś (hmm jak Cię tu nazwać?) anty-cheater'em?

Sory, moja odp. jest cytatem z innego forum ale tam tez padlo takie pytanie i wszystko dpkladnie opisalem, cytat:

"...

Tak, ale jak kupujesz gre, to przelacz z $ na € i styknie .

Gra kosztuje 15$ lub 11.49€, a ty masz kod za 50 zl. czyli wg.

kalkulatora Paysafecard masz: 14.93 $ lub 11.73€ .Jak widac w

euro wychodzi lepiej a w dolarach nie starczy :-S

Uwaga: Dla tych co marudza, ze kurs dolara i euro jest inny ,

tak jest inny , ale kurs w PSC troche odbiega od rzeczywistego

kursu i jest jeszcze doliczana oplata przewalutowania !!! "

Pozdrawiam

P.S.

Polecam strone PSC , tam jest kalkulator, gdzie wpisujesz swoja wart. PSC i przeliczasz na inne waluty :-)

Jeszcze raz napisze , PSC za 50 zl NIE STARCZY na gre za 15$ , ale w przypadku WarZ wystarczy zmienic jak kupujesz gre $ na €!!!

Po "wklepaniu" PIN, wyswietli Ci sie momentalnie KLUCZ oraz dostaniesz potwierdzenie na maila z kluczem i linkiem do pobrania gry.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

mam do wybrou walutę na jaką chce przeliczyć złotówki ? przewalutowanie jest dokonywane na stronie Warz czy paysafecard ? i jeszcze pytanie ile może kosztować takie przewalutowanie .

Napisałeś : czyli wg.

kalkulatora Paysafecard masz: 14.93 $ lub 11.73€

czyli wg dolara powinienem się zmieśćić a w euro nie .

Rozumiem że pozostaje mi kupić karte za więcej PLN , zamówić na allegro lub poczekać aż cena gry spadnie niżej .

Kwota w wysokości 50 Złoty polski (PLN) odpowiada kwocie 11.69 Euro (EUR) .

Opłata w wysokości 1.00 Złoty polski (PLN) jest wliczona.

Kwota w wysokości 50 Złoty polski (PLN) odpowiada kwocie 14.92 Dolar (USD) .

Opłata w wysokości 2.02 Złoty polski (PLN) jest wliczona.

przepraszam nie doczytałem co napisałeś/aś dla jasności opłata wliczona czyli to jest opłata za przewalutowanie którą mi odjeli już i 11.69 Euro (EUR) mam na grę i już żadnych opłat nie ponoszę za kupowanie Warz ?

Opublikowano

Twoja karta PSC to 50 zl. i wg. PSC to (razem z oplata z przewalutowanie) 14.93$ a gra kpsztuje 15 $ , czyli nie starczy !!!

Jednak podczas kupowania gry , wystarczy zmienic Dolary (lewy MPCy naroznik ) na Euro !!! Poniewaz wg. PSC Twoje 50 zl to 11.73 € a gra (jak zmienisz walute podczas kupna) na stronie WarZ w Euro to 11.49 € , czyli zostaje Ci jescze 30 cent. ;-) i wszystko gra.podczas kupowania gry , wystarczy zmienic Dolary (lewy MPCy naroznik ) na Euro !!! Poniewaz wg. PSC Twoje 50 zl to 11.73 € a gra (jak zmienisz walute podczas kupna) na stronie WarZ w Euro to 11.49 € , czyli zostaje Ci jescze 30 cent. ;-) i wszystko gra.

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc , po padaniu maila przenosi mnie na strone PSC i moge zmienić walute i wychodzi mi 11.45 EUR więc wprowadze kod i czekam na maila .

wszystko jasne dzieki

Opublikowano

kod wyswietlil Ci sie zaraz pp wklepaniu PSC ale na mail masz w tym samym czasie , pozdr

Opublikowano

15 dolarów zamienione na euro na stronie paysafecard wyjdzie mi dokladana cena gry w Euro ? czy na psf coś dodaje jeszcze pare centow

Opublikowano

Jutro kupuję WarZ. Powiedzcie mi, gdzie mam zmienić walutę z U$D na €uro. Najlepiej na screenie. Z góry dzięki, poleci lajk.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

może mi ktoś pomóc? Kupiłem kartę za 50zł, i jak daje na euro to wyskakuje komunikat "Stan konta twojej karty paysafecard jest za niski na pokrycie otwartej kwoty (0,06 EUR). " WTF?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...